Brewing
Toddy Cold Brew
Το 1964, απόφοιτος χημικής μηχανικής του Cornell, ο Todd Simpson, ανέπτυξε και κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα σύστημα ψυχρής παρασκευής που δημιουργεί ένα ανώτερο αποτέλεσμα γεύσης και επίσης είχε 67% λιγότερη οξύτητα από έναν καφέ που φτιάχτηκε με τη συνήθη μέθοδο ζεστής παρασκευής και είναι καλύτερη για ευαίσθητα στομάχια. Κατά τη διαδικασία ψυχρής παρασκευής, ο χρόνος αντικαθιστά τη θερμότητα. Αυτό το σύστημα, δημιουργεί ένα τέλεια ισορροπημένο και διακριτικά απαλό φλιτζάνι καφέ!
WHAT
YOU
NEED
Toddy Cold Brew System
Φιλτραρισμένο κρύο νερό
250 γρ. Καβουρδισμένος καφές (αλεσμένος για γαλλική πρέσα)
Φίλτρο Toddy
Πώμα Toddy
1 λιτρο νερό