Brewing

Toddy Cold Brew

Το 1964, απόφοιτος χημικής μηχανικής του Cornell, ο Todd Simpson, ανέπτυξε και κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα σύστημα ψυχρής παρασκευής που δημιουργεί ένα ανώτερο αποτέλεσμα γεύσης και επίσης είχε 67% λιγότερη οξύτητα από έναν καφέ που φτιάχτηκε με τη συνήθη μέθοδο ζεστής παρασκευής και είναι καλύτερη για ευαίσθητα στομάχια. Κατά τη διαδικασία ψυχρής παρασκευής, ο χρόνος αντικαθιστά τη θερμότητα. Αυτό το σύστημα, δημιουργεί ένα τέλεια ισορροπημένο και διακριτικά απαλό φλιτζάνι καφέ!

WHAT YOU NEED

BREW TIME

12-24 hours

Toddy Cold Brew System

Φιλτραρισμένο κρύο νερό

250 γρ. Καβουρδισμένος καφές (αλεσμένος για γαλλική πρέσα)

Φίλτρο Toddy

Πώμα Toddy

1 λιτρο νερό

BREWING STEPS

Brewing steps

Drag to see all steps
01

Rubber stopper placed on bottom

02

Place the main filter inside

03

90gr of coarsely ground coffee

04

Drop 1Lt of water (15-25 C)

05

Wet all the coffee grounds

06

Extract after 12-24 hours

07

Serve and Enjoy